Om oss

Jag hjälper ditt företag med bl a deklarationer

Jag är en erfaren administratör och företagsekonom, med en bakgrund som egenföretagare, personalkonsult och pedagog. I mitt befintliga kundregister finns enskilda firmor, aktiebolag och handelsbolag inom skiftande områden som renskötsel, turism, nationell- och internationell detaljhandel, design, tillverkning och byggnation. 
 
Att jag själv har lång erfarenhet av att driva eget företag gör att jag bättre kan relatera till din situation som företagare och därigenom bättre stödja dig i min roll som redovisningsekonom. 
tjejtjej
tjej
24 november 2011 erhöll jag min högskoleexamen som kvalificerad redovisningsekonom, ytterligare ett steg mot att kunna bli ännu bättre i mitt uppdrag som Din personliga redovisningsekonom. 

Efter att ha arbetat ensam i mitt företag i fem år, har jag nu anställt en ny kollega. Anlitar du oss är vår strävan att bli specialist på ditt företag och dess ekonomi, att skapa trygghet och tillit genom att med kunskap och hög effektivitet ta hand om din redovisning. Vi syftar alltid till att på ett noggrant, professionellt och kvalitativt sätt, utföra ett arbete med fokus på ditt företags behov och förutsättningar.